Jaap Nieuwenhuis geeft stokje door aan Peter Prins

Peter Prins is de nieuwe directeur, eigenaar van B.A.S. Begeleiding en Advies Sportterreinen. Na 25 jaar aan het roer te hebben gestaan van het door hem zelf opgerichte adviesbureau, heeft Jaap Nieuwenhuis besloten een stapje terug te doen en het stokje over te dragen aan een van de medewerkers.

Nieuwenhuis blijft als projectleider en adviseur wel bij het bedrijf betrokken. In die hoedanigheid zal hij een groep vaste klanten blijven bedienen.

“Ik heb Peter in die ruim 17 jaar leren kennen als een vakkundige en prettige collega en hij heeft zich dusdanig ontwikkeld, dat ik er trots en blij mee ben, dat hij ons 25-jarige bedrijf met het huidige team van medewerkers voortzet. Daar heb ik alle vertrouwen in en ik wens hem daarbij alle succes!”, zegt Nieuwenhuis over zijn opvolger.

“Het jaar 2024 is voor mij het jaar waarin ik ruim 40 jaar actief ben in de sportwereld, 35 jaar als ondernemer waarvan 25 jaar met B.A.S. Begeleiding en Advies Sportterreinen. Ik heb het bedrijf opgericht, zien groeien in goede en minder goede tijden en het bedrijf gebracht waar het nu is: een bedrijf waarin 10 mensen dagelijks met veel enthousiasme actief zijn om “hun klanten en sportparken” zo optimaal mogelijk te bedienen.”

Voor de opdrachtgevers en opdrachtnemers zal er niets veranderen. “De personele bezetting en werkwijze blijven hetzelfde. Ik vertrouw er dan ook op, dat onze goede relatie gecontinueerd blijft. Voor mij is het tijd om een stapje terug te doen, maar ik blijf dus wel actief bij ons bedrijf.”

Gericht op continuering

De nieuwe directeur wil vooral voortborduren op de opgebouwde successen. “Ik heb ontzettend veel zin en energie in deze nieuwe uitdaging, om samen met mijn collega’s aan een nieuw toekomstperspectief te werken,” zo zegt Prins. “In de afgelopen 25 jaar is de organisatie versterkt, zijn de projecten toegenomen en diverse samenwerkingen gestart.”

De aanleg en onderhoud van sportterreinen, van tennisbanen tot aanleg van complete sportparken, blijven een speerpunt van de activiteiten maar Prins kijkt al verder. “Voor diverse partijen organiseren wij het complete beheer en onderhoud van de sportvelden. Daarmee hebben we de basis gelegd voor de onderneming, maar ook voor de visie die het bedrijf heeft. Vanuit de facetten van het onderhoud, de renovatie en aanleg van projecten ontwerpen en begeleiden. In onze onderhoudsprojecten hebben we veel aandacht voor het vergroten van de biodiversiteit op de sportparken. De ervaring binnen ons team op dit gebied is onlangs versterkt doordat ik eind 2023 de 2-jarige opleiding tot ecologisch adviseur heb afgerond. Daarmee kunnen we onze klanten nog beter ondersteunen om te zorgen voor meer natuur op diverse terreinen,” zo licht hij een tipje van de sluier op.

Geef een reactie