Plann ingenieurs

Bij PLANN ingenieurs houden wij ons iedere dag bezig met inrichtings- en beheerprojecten op het gebied van de openbare ruimte. Dit doen wij voor overheden, zoals gemeenten, provincies, waterschappen, (landschaps)architecten en bedrijven. Onze diensten worden ingezet in de verschillende projectfases binnen de werkvelden Infra & Groen, Natuur & Water, Sport, Begraafplaatsen en Aannemersondersteuning. Eén van deze werkvelden is ons specialisme, zijnde: Sport. Al jaren adviseren wij in onderhoud, de aanleg, herinrichting en de renovaties van sportaccommodaties. Hierdoor is er een uitgebreide kennis ontstaan betreffende de inkoop, de aanleg of renovatie en het onderhoud van sportvelden en buitensportaccommodaties. We werken voor gemeentes, amateurclubs en voor betaald voetbalorganisaties.

We werken vanuit Meppel en Drachten. We zijn een groeiend bedrijf en onderscheiden ons van de gevestigde orde door (echte) korte lijnen en persoonlijk contact. We werken zorgvuldig en doordacht en achter elke keuze zit een plan. Zo zorgen we ervoor dat projecten binnen de gestelde planning naar tevredenheid worden afgerond. PLANN ingenieurs opereert van nature dan ook pragmatisch, proactief en resultaatgericht. We steken graag de handen uit de mouwen om de buitenruimte voor ons allemaal een stukje mooier te maken. Daarnaast is PLANN ingenieurs ook gecertificeerd volgens trede 5 van de CO2 prestatieladder. We zijn altijd op zoek naar nieuwe en innovatieve mogelijkheden om de uitstoot als gevolg van de eigen bedrijfsvoering en de eigen projecten terug te dringen.  Ons motto is dan ook: “We maken het voor mekaar!”

Contactgegevens:

PLANN ingenieurs
Blankenstein 134c
7943 PE Meppel
0522-247477
www.plann-ing.nl  

    

PLANN ingenieurs  
Lavendelheide 21.111    
9202 PD Drachten
0522-247477
www.plann-ing.nl

Laatste nieuws over PLANN ingenieurs

‘De rol van de adviseur wordt steeds belangrijker’

Ruim een jaar na de oprichting van MORV adviseurs nam PLANN ingenieurs deze zomer branchegenoot Atensus over. En passant werd ook de band met het betaald voetbal verder versterkt. “We zien dat de functie van sportvelden breder wordt. Bovendien wordt de rol van de adviseur steeds belangrijker,” zo motiveert PLANN-directeur Sander Akkerman, de ontwikkelingen.

Read More »