Werkvoorbereider civiel en sportaccommodaties

Nederlandse vlag

Duurzaamheid en innovatie staan bij ons hoog in het vaandel. Als werkvoorbereider/calculator hou jij hiermee rekening en maak je onze leefomgeving een stukje mooier.

Team Realisatie is de aannemerstak binnen ons advies- en ingenieursbureau. Realisatie voert civiele projecten uit en houdt zich ook bezig met aanleg van sportaccommodaties. Jij gaat de werkvoorbereiding en calculatie doen van deze projecten. Daarbij ben jij een echte aanpakker. Je wacht niet af, maar neemt initiatief. Jij bent de spil en aanjager van het project, je zorgt ervoor dat de uitvoering volgens plan kan verlopen. Organiseren en plannen is je sterke punt. Daarbij maak je een goede calculatie en met je goede communicatieve vaardigheden maak je duidelijke afspraken met leveranciers en onderaannemers omtrent inkoop. Zo maak jij, samen met je collega’s, onze projecten tot een succes.

Wat vragen we van jou?

In een wereld die snel verandert zijn we op zoek naar mensen met ambitie, met passie voor hun werk. Professionals die vakkennis combineren met de wil om het beste uit zichzelf en uit anderen te halen. Om voor deze functie in aanmerking te komen, moet je aan de volgende eisen voldoen:

  • een afgeronde mbo of hbo opleiding in de civiele techniek, GWW of infra;
  • ruime ervaring in de GWW sector en zoekt een nieuwe uitdaging (zij-instromer)
  • bij voorkeur al relevante werkervaring als werkvoorbereider/calculator;
  • proactief en kunt zelfstandig werken;
  • je werkt graag samen en staat open voor input vanuit je omgeving.

Werken bij Antea Group

Bij Antea Group geloven we dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Inhoudelijke uitdaging en ruimte om jezelf te ontwikkelen vinden we daarom belangrijk. Daarnaast bieden wij prima arbeidsvoorwaarden die je kunt aansluiten op jouw wensen en behoeften. Antea Group kent een informele bedrijfscultuur. We gaan voor kwaliteit en staan met beide benen op de grond. Kortom, je voelt je snel thuis in onze organisatie.

Milieu & Realisatie

De businesslijn Realisatie is gericht op de (her)ontwikkeling van woon- en werkgebieden, de aanleg van parken en groenvoorzieningen, boorlocaties, ondergrondse infra en rioleringswerken. Daarnaast zijn we betrokken bij de uitvoering van assetmanagement van de buitenruimte, natuur- en waterbouw, realisatie van sportaccommodaties, bodembescherming en -sanering. Projectleiders, werkvoorbereiders en uitvoerders zorgen voor planmatige begeleiding van projecten, vaklieden zorgen voor daadwerkelijke uitvoering.

Interesse?

Laat ons in een motivatiebrief en cv weten wat je te bieden hebt, wat je ambities zijn en welke ervaring je hebt.

Meer informatie:

Neem contact op met Floor Kempers, telefoonnummer 06- 83 16 86 44.

Geef een reactie