Uitvoerder onderhoud sportvelden

Nederlandse vlag

Werken bij AH Vrij is leuk. Onderling hangt er een informele, nuchtere sfeer wat zorgt voor de nodige humor. AH Vrij heeft de charme van een klein familiebedrijf en de voordelen van een groot commercieel bedrijf. Win-win. Naast de platte organisatiestructuur biedt AH Vrij een prima salaris! Je start met een jaarcontract, met de intentie om deze om te zetten naar een vast contract. Een laptop en mobiele telefoon regelen wij natuurlijk voor jou.

AH Vrij valt onder de cao GGI. Dit betekent dat je een goede pensioenregeling aangeboden krijgt (BPL), een reiskostenvergoeding, 26 vakantiedagen, 13 ADV dagen en 8,33% vakantiegeld. Daarnaast bestaat de mogelijkheid tot een winstdeling wanneer er dat jaar goed is gedraaid.

Ook is er alle ruimte voor ontwikkeling door middel van het volgen van vakgerichte cursussen/ opleidingen. Wil jij na verloop van tijd nog doorgroeien binnen AH Vrij? Ook dan zijn er zeker mogelijkheden en gaan we graag met je in gesprek.

Wat vragen wij:

MBO/HBO werk- en denkniveau.
Iemand met ervaring in de operationele uitvoering van onderhoud sportvelden die toe is aan een volgende stap.
Iemand die goed kan organiseren en plannen.
Iemand die beschikt over leidinggevende capaciteiten.
Iemand die in het bezit is van rijbewijs B.
Iemand die in het bezit is van een VCA-certificaat of bereid is deze te halen.

Jouw toekomstige werkdag:
’s-Morgens vroeg verdeel je de werkzaamheden en vertel je op welke randvoorwaarden er moet worden gelet. Om 7.00 uur gaat jouw team naar de opgedragen locaties. Indien nodig ga jij met één van de medewerkers mee voor wat begeleiding bij het opstarten. Meestal weten de collega’s wat van hen wordt verwacht en kunnen zij zelfstandig werken. Wanneer iedereen op locatie is, controleer jij de dagstaten van de vorige werkdag en werk je direct de projectadministratie bij. Je zorgt ervoor dat je vóór 13.00 uur op de hoogte bent van de vorderingen van de werkzaamheden van die dag. Om 13.00 uur ga je met je collega uitvoerders en de collega’s van de planning zorgen dat alle collega’s voor de volgende dag worden ingedeeld. Aan het einde van de dag komen de mensen van buiten jou even op de hoogte stellen hoever ze gekomen zijn en laten ze weten welke bijzonderheden ze tegengekomen zijn.

Verder zorg je ervoor dat alle materialen zoals bezandingszand, graszaad, kunstmest etc. tijdig op gewenste locatie zijn. Regelmatig bezoek je een aantal sportvelden om in te kunnen schatten wanneer werkzaamheden nog wel/niet meer kunnen worden uitgevoerd in verband met de staat van de te onderhouden objecten. Je houdt nauw contact met alle stakeholders van de opdrachtgevers om hen van tevoren op de hoogte te stellen wanneer werkzaamheden uitgevoerd gaan worden en melding te maken wanneer deze zijn uitgevoerd.

Dit ben jij:
Jij bent het liefst van alles op de hoogte en kan goed managen. Je hebt daarbij geen moeite om mensen aan te sturen en of zaken met ze te bespreken. Je bent praktijkgericht en kan op afstand bepalen wanneer het wel/niet verantwoord is om bepaalde onderhoudswerkzaamheden uit te laten voeren onder bepaalde weersomstandigheden. Je bent flexibel en kan snel schakelen, want de planning van dit werk is net zo onvoorspelbaar als het weer. Je bent goed in het bewaken van de planning en houdt daarbij het overzicht zodat alle werkzaamheden vrijdagmiddag zijn uitgevoerd. Je stuurt aan op een efficiënte werkwijze en streeft kwalitatief goed werk na. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en schroomt niet om wat langer door te werken als het werk hier om vraagt.

Belangstelling? Mail je CV met motivatie naar Barbara Prins: bprins@ahvrij.nl. Telefoon: 0714-712555

Geef een reactie