TenCate dijt uit in Frankrijk

TenCate Grass Group is verkocht

TenCate Grass neemt Unanime Sport in Frankrijk over. Nauwelijks een maand nadat TenCate Grass door een andere investeringsmaatschappij werd overgenomen, zet het haar beoogde groei voort. Nu voegt het de bedrijven Eurofield, Art Dan, Fieldservices en SPTM aan haar portfolio toe.

TenCate Grass is inmiddels een speler die over de hele wereld opereert en diverse bedrijven bezit.

Unanime Sport wordt geleid door Susanne en Gilles Thillaye, twee oudgedienden in de kunstgrasindustrie.

Michael Vogel, CEO van TenCate is content met de overname. “We zijn blij dat we onze langdurige samenwerking met Unanime en de oprichters Susanne en Gilles Thillaye voortzetten. Ze hebben een zeer sterke marktpositie opgebouwd met potentieel voor toekomstige groei, gebaseerd op de kwaliteit van hun producten en dienstenaanbod. We zijn er trots op dat we door de levering van TenCate’s kunstgrasgaren en primaire backing deze groei hebben kunnen ondersteunen.”

Met de overname zien Susanne en Gilles Thillaye van Unanime een langgekoesterde wens in vervulling gaan: “Deze transactie markeert een historische stap voor Unanime. Sinds de oprichting van Unanime hebben wij sterke relaties met TenCate opgebouwd. Het leek ons vanzelfsprekend om deze reis onder dezelfde vlag voort te zetten. Dankzij het ongelooflijke platform van TenCate hebben wij er vertrouwen in dat Unanime haar leidende positie op de Franse markt verder zal versterken en de beste kwaliteit voor onze klanten zal leveren. Ook voor onze medewerkers is deze transactie een fantastische kans.”

Het TenCate Grass portfolio

Met de overeenkomst, komt Unanime in goed gezelschap. TenCate Grass omvat nu de volgende organisaties:

Eurofield, Art Dan, Fieldservices, SPTM, Greenfields, CSC Sport, SGW Florida, GEosport Lighting, Geosurfaces, Challenger Turf, Academy Sports Turf, Envy Lawn, Hellas, VPG, SGW, TenCate Recycling, Tigerturf, GrassRoots, Five Star Golf, Emerald Artificial Greenery en Clebrity Greens, Turf Now.

Geef een reactie