Sportveldbeheerder

Nederlandse vlag

Jij bent gek op sport en weet alles van het onderhoud en beheer van sportvelden (of wil het leren). Je plant en organiseert dit beheer, schakelt met uitvoerders en sportclubs en checkt of het werk aan onze velden naar tevredenheid verloopt. Jij zorgt er dus voor dat Rotterdammers en hun gasten op de best mogelijke accommodaties kunnen sporten, als echte sportveldenbaas.

Als Professional Onderhoud en Beheer ben je breed inzetbaar op het onderhoud van onze buitensportlocaties. Met 80 buitensportaccommodaties en 200 velden kom je door heel Rotterdam. Van het moderne multisportcomplex Olympia, het nieuwe honkbalstadion van Neptunus of de velden van Hockeyclub Rotterdam tot de kunstgrasvelden van korfbalclubs, atletiekbanen of het wielerparcours van RWC Ahoy. En je verzorgt niet alleen de velden, maar ook struiken en bomen, hekwerken, bestrating, riolering en verlichting.

Het is jouw verantwoordelijkheid dat onze locaties schoon, heel en veilig zijn voor de sporters. Dit doe je door planmatig te werken volgens de meerjarenonderhoudsplanning (MOP) die je (mede) zelf schrijft. Je vraagt vergunningen aan, begroot onderhoudskosten, bent contractmanager van partijen die in onze opdracht werkzaamheden uitvoeren. Verder denk je mee met opdrachtnemers die onderhoudstaken uitvoeren. Je hebt contact met verenigingen en vertaalt hun vragen naar praktische oplossingen. Tot slot stem je af met en adviseer je je manager.

Wij vragen

Een sportminded collega met een technische achtergrond. In deze functie kan ook een junior kandidaat starten met de mogelijkheid om zich in deze functie te ontwikkelen.
Technische MBO opleiding civiele techniek
Minimaal 1-2 jaar werkervaring of stages
Een teamspeler, die open staat om te leren en feedback te krijgen
Waar nodig een flexibele houding in werktijden
Kennis en affiniteit met administratieve werkzaamheden Excel, Word, Teams
Jij ontvangt
De wetenschap dat vele Rotterdamse sporters genieten van hun sport door jouw werk, daar doe je het voor! En er is meer:

Afwisselend werk in sportieve omgeving
Ruimte voor eigen ontwikkeling
Jaarcontract met (bij goed functioneren) uitzicht op vast contract
Functie in schaal 10 CAO Vermo (salaris max. 4.670 bruto o.b.v. full-time, 36 uur)
Extra: 8,33% eindejaarsuitkering
Inschaling naar kennis en ervaring
Afsluiting en contactpersoon
Wil je meer weten over deze functie? Bel dan Michael Kneppel.
Tel.: 06-83 49 10 45.

Kom jij ons team versterken als Professional onderhoud buitensport? Dan horen we graag voor 13 januari 2023 van je!

Belangstelling? Solliciteer hier.

Geef een reactie