Sportpark manager

Nederlandse vlag

Sportpark De Diemen is volop in ontwikkeling en wil een Vitaal Sportpark zijn voor iedereen. Met haar sportakkoord wil Diemen een leven lang sporten en bewegen mogelijk maken voor iedereen. Wil jij de spil in het netwerk zijn van dit Vitale Sportpark? Wil jij de verbindende factor zijn tussen sportverenigingen en organisaties in Diemen voor een gezond en actief leven? Kortom: wil jij het visitekaartje zijn van onze organisatie die sport en bewegen voor iedereen bereikbaar maakt? Laat het ons weten! We zijn op zoek naar jou:

Sportparkmanager & Kwartiermaker Sportakkoord (v/m)

(voor 24 uur per week)

Vitaal sportpark De Diemen

Betrokken partijen hebben samen de ambitie opgesteld voor een gastvrij, fietsveilig en autoluw sportpark. Een Vitaal Sportpark De Diemen dat sportief verbonden is met de wijk en toekomstgericht. Het Diemen Beachcourt zal hierin een bruisend middelpunt vormen. 

Op een Vitaal Sportpark heb je te maken met veel verschillende gebruikers en partijen. Zo vind je er sportverenigingen, inwoners uit de buurt, scholen en buitenschoolse opvang. Een belangrijk doel is dat iedereen zich thuis kan voelen op deze multifunctionele hotspot in Diemen. 

Sportakkoord Diemen

Voor een leven lang sporten en bewegen in Diemen zijn goede voorzieningen en een bruisend aanbod onontbeerlijk. Samenwerking tussen de verscheidenheid aan sport- en beweegaanbieders voor een goed en eigentijds sportaanbod vormt de sleutel tot succes. De nieuwe sporthal, het Vitale Sportpark en de openbare ruimte vormen hierbij jouw werkveld.

Jij gaat aan de slag met…

 • Als sportparkmanager en kwartiermaker ben je het gezicht en aanspreekpunt voor verschillende partijen.
 • Je hebt een verbindende rol tussen sportaanbieders, gemeente, inwoners, onderwijsinstellingen, buurtsportcoaches en wijk- en welzijnsorganisaties.
 • Je weet de gezamenlijke kracht goed voor het voetlicht te brengen en ontwikkelt initiatieven voor een bruisend sportpark en actief leven in Diemen.
 • Je coördineert evenementen en activiteiten. 
 • Je brengt partijen bij elkaar voor vernieuwende sport- en beweeginitiatieven. 
 • Je zet sport en bewegen in de etalage van Diemen en daagt partijen uit hier een bijdrage aan te leveren. 

Wij zoeken….

 • Jij zet die stap extra, durft te doen en geeft mensen om je heen energie.
 • Je bent iemand op wie je kunt bouwen. Je staat optimistisch in het leven en vindt het prettig om met en voor verschillende mensen, culturen en organisaties te werken.
 • Jij ontdekt steeds weer nieuwe kansen en pakt die met lef op.
 • Je hebt kennis van sportieve en maatschappelijke ontwikkelingen en initiatieven in relatie tot sport en bewegen.
 • Je hebt minimaal een mbo-diploma met aantoonbare werkervaring in vergelijkbare functie. 
 • Het is een pré als je bij sportverenigingen bestuurlijke ervaring hebt opgedaan.

Je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen en je bent op sommige momenten bereid om te werken in de avonduren en in het weekend. Je woont in de directe omgeving van Diemen.

Herken jij jezelf? Pak dan je kans en solliciteer op deze leuke baan! 

Wij bieden jou 

Als tegenprestatie voor jouw inzet ontvang je een prima salaris in schaal 8 overeenkomstig de

CAO Sociaal Werk, Welzijn & Maatschappelijke dienstverlening en een arbeidsovereenkomst voor de duur van 1 jaar met aansluitende mogelijkheid voor een vaste aanstelling. Ook zijn er mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en scholing. 

Je komt in dienst bij

Welzijn Diemen bevordert actief burgerschap. Iedereen moet mee kunnen doen aan de samenleving. Kwetsbare burgers krijgen een steuntje in de rug. Zowel door medewerkers van Welzijn Diemen, als door vrijwilligers die worden ondersteund door Welzijn Diemen. Je wordt onderdeel van het buurtsportcoach-team. 

Solliciteren en informatie

Ben jij enthousiast geworden over deze functie? Sluit jouw kennis en ervaring aan op

bovenstaande beschrijving? Reageer dan snel en laat ons weten waarom jij onze nieuwe collega moet worden! 

Graag lezen wij meer over jouw persoonlijke interesse. Stuur deze samen met je CV voor

21 december 2022 naar d.tool@welzijndiemen.nl. Vertel in je motivatiebrief wie jij bent, wat je kan en waarom je graag voor ons wilt werken. Een eerste selectie zal worden gemaakt voor de kerst. De selectiegesprekken staan gepland voor half januari 2023 en gebeuren in samenspraak met sportverenigingen en partijen op het sportpark. 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Dionne Tool:

E-mail:       d.tool@welzijndiemen.nl

Telefoon:    06 451 254 94 

Geef een reactie