RSI Sports komt met mobiele Padeloplossing

RSI Sports komt met mobiele padeloplossing

Met Instantpadel biedt RSI SPORTS een eenvoudig te installeren, onderhoudsarme padelbaan die tijdelijk kan worden geplaatst op elke ondergrond.

Instantpadel banen bieden clubs, gemeenten, scholen en organisatoren van evenementen de mogelijkheid om leden, bezoekers of belangstellenden tijdelijk kennis te laten maken met ’s werelds snelst-groeiende racketsport. Het geheel voldoet aan alle CE-eisen en is vakkundig afgewerkt. Door de standaard glas panelen te vervangen door plexiglas en de kunstgrasmat te vervangen door RSI SPORTS panels lukt het RSI SPORTS om het gewicht van de gehele constructie te beperken tot een fractie van een standaard padelbaan. Dat komt de eenvoud van de installatie ten goede. Bovendien vereist een RSI SPORTS Instantpadelbaan geen voorbereidingen aan de bodem of de omliggende omgeving.

“Doordat we een unieke bevestigingsoplossing gebruiken kan een Instantpadelbaan eenvoudig op elke lokale worden geinstalleerd zonder dat het invloed heeft op de bestaande ondergrond,” zo licht RSI SPORTS Business Unit Manager Hans Borgers toe. Het plaatsen en verwijderen van de baan vergt slechts een paar uur en kan gedaan worden door (ongetrainde) vrijwilligers.

De Belgische tennisclub Tennifun in Hoegaarden was onlangs de eerste die een RSI SPORTS Instantpadelbaan liet plaatsen. De baan staat op een gravel tennisbaan die gedurende de winter vanwege de vochtige en koude omstandigheden niet bespeeld kan worden.

“Tennifun gebruikt zo op een slimme manier haar complex om leden ook tijdens de winter wat te kunnen bieden. Behalve dat dit de betrokkenheid van de leden vergroot, helpt het ook om meer omzet voor de bar en om nieuwe leden te genereren.”

De geperforeerde plastic  RSI SPORTS panels voeren regenwater en vocht gewoon af naar de onderliggende ondergrond. De tegels zijn afgewerkt met een speciale coating die voorkomt dat de tegels glad worden en die de bal de juiste balstuit geven. De tegels zijn gemaakt van gerecycled plastic en worden in Belgie geproduceerd.

RSI SPORTS heeft exclusief de rechten voor de wereldwijde verkoop van Instantpadel. De baan kan worden gekocht of gehuurd.

Geef een reactie