Projectleider Sport en Cultuurtechniek

Nederlandse vlag

Als projectleider sport en cultuurtechniek ga je werken in een gezellig team. In totaal werken er 30 medewerkers bij de buitenaccommodaties. Jij werkt nauw samen met je 2 collega’s projectleiders.

De Buitenaccommodaties is onderdeel van de afdeling Vastgoedexploitatie. Vastgoedexploitatie (VGE) is verantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud en de exploitatie van een groot deel van het Utrechtse vastgoed. Denk daarbij aan binnen- en buitensportaccommodaties, zwembaden, multifunctionele accommodaties, buurtcentra, volkstuinen, begraafplaatsen en auto- en fietsparkeergarages. Elk gebouw of terrein dat we exploiteren en onderhouden is uniek. We zorgen voor gastheerschap én leveren facilitaire diensten. Daarbij sturen we op de financiële baten en lasten en programmeren we de activiteiten zo efficiënt mogelijk. Ons doel daarbij is een tevreden klant, een optimale bezetting en een goede bedrijfsvoering.

Als projectleider sport en cultuurtechniek lever je een belangrijke bijdrage aan de duurzame ontwikkeling en aanleg-, renovaties en technisch onderhoud van de sportparken binnen Utrecht. In totaal hebben wij 150 sportvelden in Utrecht. Je werkt nauw samen met de collega’s binnen de afdeling buitensport accommodaties en adviseert hen over cultuurtechnische- en uitvoeringstechnische uitdagingen. Denk bv aan het realiseren van nieuwe velden. Daarnaast werk je met collega’s op diverse vakgebieden, zoals verhardingen, riolering, waterhuishouding, kabels en leidingen, civiele-constructies, playgrounds, groen, water en natuur binnen de gemeente Utrecht.

Als projectleider ben je een belangrijke schakel bij de voorbereiding en uitvoering van werkzaamheden. Het werk is veelzijdig en afwisselend en samen met je collega’s werk je in het kloppende hart van de civiel- en cultuurtechnische sportpark gerelateerde projecten.

We willen dat onze medewerkers gemotiveerd en betrokken zijn en dat ook blijven. Daarom willen wij dat jij met plezier naar je werk gaat. Zo werken we optimaal samen aan een mooie stad. Dit bieden wij jou aan:

  • Een werkweek tussen de 32 en 36 uur met een bruto maandsalaris tussen de € 2581 en €4208  (schaal 9) op basis van 36 uur. Het precieze bedrag stemmen we af op jouw kennis en ervaring. Inpassing in de tijdelijke aanloopschaal behoort tot de mogelijkheden.
  • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van 1 jaar.
  • Een Individueel Keuzebudget (IKB). Met het IKB pas je de arbeidsvoorwaarden aan naar jouw eigen omstandigheden. Denk bijvoorbeeld aan het kopen van extra verlofuren. De hoogte van het Individueel Keuze Budget (IKB) is 17,05% bovenop je salaris.
  • We bieden veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, diverse cursussen en opleidingen.
  • We kennen een goede pensioenregeling bij het ABP.
  • Voor een overzicht van alle overige arbeidsvoorwaarden, zoals reiskostenvergoeding kijk je hier.

We zoeken een collega die met dezelfde motivatie en met net zoveel plezier verder wil bouwen aan een toekomstbestendig team die met elkaar ervoor zorgt dat de sportparken in Utrecht er mooi bij liggen en sporters veilig kunnen sporten. We vragen hiervoor:

  • HBO werk en denkniveau, denk aan een afgeronde opleiding HBO HAS Den Bosch Tuin- en landschapsmanagement of HBO Tuin- en landschapsinrichting, bij voorkeur afstudeerrichting Realisatie, Hogeschool Van Hall Larenstein
  • 3 jaar relevante werkervaring
  • Kennis van projectmatig werken
  • Affiniteit met sportvelden is een pre

Enthousiast geworden om als projectleider aan de slag te gaan voor de gemeente Utrecht, dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie voor 24 november 2022. Heb je vragen over de vacature of de organisatie neem dan contact op met Frithjof Rot, bedrijfsleider Buitenaccommodaties 06 53377718. Heb je vragen over de procedure? Neem dan contact op met Marjolijn Bevers, HRM adviseur op 06-14872742.

Wil je eerst een kop koffie komen drinken om te kijken of deze verantwoordelijke functie iets voor jou is? Dan ben je van harte welkom, neem dan contact op Frithjof Rot op bovenstaand telefoonnummer 0653377718 of mail naar f.rot@utrecht.nl

Na je reactie laten we je zo snel mogelijk weten of je wordt uitgenodigd voor een eerste kennismakingsgesprek.

De gemeente Utrecht is een inclusieve organisatie die ruimte biedt aan iedereen en die de kracht van de diversiteit van medewerkers inzet om betere resultaten te halen voor de stad. Talent als basis, diversiteit als kracht. Naast je kwaliteiten, talenten en motivatie breng je ook jouw leeftijd, geaardheid, achtergrond of arbeidsbeperking mee. Je bent van harte welkom!

Geef een reactie