Padelbanen voor TC Animo

TC Animo krijgt de eerste padelbanen van Terneuzen

Traas en Ovaa Sport heeft de allereeste padelbanen in Terneuzen opgeleverd. De twee padelbanen die deze zomer bij TC Animo zijn aangelegd, worden de graadmeter voor de populariteit van de sport in de stad.

De populariteit van padel groeit razendsnel en de sport biedt veel tennisverenigingen een gezonde businesscase om een terugloop in, of vergrijzing van het ledenbestand te ondervangen. Padel spreekt met name de jeugd en jongvolwassenen aan.

Door één tennisbaan door twee padelbanen te vervangen kan een vereniging snel belangstelling bij de jeugd aanwakkeren en het aantal gebruikers van het baanoppervlak verviervoudigen. Padel is namelijk een spel voor duo’s. De verviervoudiging van het aantal gebruikers van het oppervlak draagt bij in de sfeer op het park en de omzet van de bar.

De beste componenten

De twee nieuwe padelbanen bij TC Animo zijn samen met Traas en Ovaa Sport partner Tennisbouw Nederland gebouwd. Door de padelbanen op een onderlaag van schuimbeton te plaatsen konden de banen snel en zonder verstoring van de omgeving of overlast voor omwonenden, worden gebouwd. De banen zijn afgewerkt met een zeer duurzame kunstgrasmat. Die is bestand tegen de vele krachten die vrijkomen wanneer een groot aantal spelers spelen op een klein oppervlak.

Geef een reactie