Mooie bonus voor grasteam De Adelaarshorst             

De grasmat van Go Ahead Eagles is in de verkoop. De opbrengst daarvan komt ten goede aan het grasteam dat de mat het afgelopen seizoen heeft verzorgd.

Het veld van De Adelaarshorst wordt deze zomer gerenoveerd. Onder het veld komt een Draintalent waarna het zal worden ingezaaid voordat GrassMax het versterkt met kunstgrasvezels. De ins en outs hierover kunt u hier lezen.

De afgelopen week hebben diverse medewerkers pluggen uit de mat gestoken en deze over kleine potjes verdeeld. Begin deze week gingen die bij het stadion in de verkoop voor EUR 10 per potje.

“De grasmat moest er sowieso al uit. Maar dit seizoen was natuurlijk ongelooflijk speciaal, dus we vonden het leuk om iets tastbaars aan de supporters te geven. Hoe mooi is het dan dat we ze een stukje gras kunnen aanbieden?” vertelde Sanne de Zeeuw aan dagblad De Stentor.

De Zeeuw verwijst daarbij naar het binnenhalen van Europees voetbal dat Go Ahead Eagles afgelopen weekend gelukt is.

Vanaf vandaag zijn ze verkrijgbaar bij de Intratuin in Deventer.

Met haar actie gaat Go Ahead Eagles FC Barcelona achterna. Ook deze bood stukjes van haar grasmat te koop aan voordat het stadion werd gesloopt. Daar ging het geld rechtstreeks naar de clubkas, maar als we (nu) ex-trainer Xavi mogen geloven, is de kas nog altijd vooral erg leeg.

Geef een reactie