Machinepark Haarlemmermeersche GC krijgt vorm

Het onderhoud van één van Nederlandse grootste golfbanen is sinds kort verspoeld met de komst van een nieuwe maaier, spuitmachine en greensroller.

Het onderhoud van de banen van de Haarlemmermeersche Golfclub zijn is jaar door de Oosthoek groep overgenomen. Die moest daarvoor ook haar eigen machinepark meebrengen.

Onlangs heeft Pols daar drie machines afgeleverd. Een Wessex CRX-320 met een maaibreedte van 3,2 meter voor een precieze en consistente snede. De machine zal nauwkeurig de contouren van het terrein volgen en vereist slechts een 35 pk tractor voor bediening. De Smithco Spraystar 2000-D, een hydraulisch aangedreven spuitmachine met 757 liter capaciteit. Kenmerkend voor deze spuitmachines is de roestvrijstalen pomp en optionele spraycontrolesystemen, waaronder satelliet gestuurde precisie. En, tenslotte, een Smithco XL7000 Greensroller. Deze combineert kracht met precisie dankzij de 16 pk Briggs & Stratton motor. Het flexibele frame past zich aan terreinvariaties aan, terwijl de brede rolbreedte onderhoudstijd vermindert.

Geef een reactie