Groundsman

Nederlandse vlag

FC Twente is een dynamische voetbalclub, waarbij geen dag hetzelfde is. De organisatie is volop in beweging en ontwikkeling. De prestaties van en de gezamenlijke passie voor FC Twente verbinden en inspireren supporters, medewerkers, vrijwilligers, (amateur)sporters en het bedrijfsleven. Werken bij FC Twente betekent werken in een dynamiek die hoort bij een organisatie die altijd vol in de schijnwerpers staat en waarbij elke week met beleving wordt toegeleefd naar de wedstrijd.

De Groundsman valt onder de Facilitaire afdeling en is elke dag bezig om ervoor te zorgen dat de grasmat in De Grolsch Veste en de trainingsvelden van het Training Centrum Hengelo in opperbeste staat verkeren. Dit doen we allemaal met de kernwaarden ‘Trots, Ambitie en Noaberschap’ en met de identiteit van FC Twente in het achterhoofd. Ben jij gedreven en heb jij een hands on mentaliteit? Kom dan onze club versterken!

WAT GA JE DOEN?
Als Groundsman verricht je werkzaamheden en onderhoud, zowel in teamverband als zelfstandig, aan de voetbalvelden van FC Twente. Je zorgt ervoor dat de velden van De Grolsch Veste en onze trainingsaccommodatie (Training Centrum Hengelo) in optimale staat verkeren, conform de wensen van de technische staf en conform de reglementen van de KNVB en UEFA.

JIJ BENT
Iemand met passie voor gras en het onderhoud daarvan. Daarnaast ben je flexibel in werktijden, je bent bereid te werken in de weekenden en avonden. Ook neem je mee:

Een afgeronde mbo-opleiding in de sector Groen;
Beschik jij over rijbewijs B, (E) en T;
Je hebt een positieve instelling;
Enige ervaring in de groenvoorziening en met sportvelden;
Woonachtig in de omgeving van Enschede.

WAT BIEDEN WIJ JOU
Een leuke functie in een dynamische omgeving;
Een jaarcontract met de intentie om dit na een jaar om te zetten naar een vast dienstverband;
De mooiste werkplek van de regio.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
Solliciteer dan nu voor 18 maart 2023 door hier te klikken!

Geef een reactie