Groundsman, Rotterdam

AH Vrij is zowel verantwoordelijk voor het renoveren, vervangen en onderhouden van het stadionveld van Sparta als het onderhouden van het ADO-stadion. Twee prachtige klussen waar jij binnenkort deel van uit kan maken.

Voor het ADO-veld hebben wij onlangs de schaal voor ‘Beste Veld Eerste Divisie’ in ontvangst genomen. Wil jij deel uitmaken van ons prijswinnende team? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je bent in deze functie verantwoordelijk voor het onderhoud van het stadionveld, de verharding, het omliggende kunstgras en alle sportattributen. Je voert alle dagelijkse onderhoudswerkzaamheden uit zoals bemesting, belichting en het groot onderhoud. Bij voorkeur ben je aanwezig op alle wedstrijddagen voor het uitvoeren van alle benodigde werkzaamheden vóór, tijdens en ná de wedstrijd.

Je kunt goed zelfstandig werken en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent een teamspeler, communicatief vaardig, flexibel en stressbestendig. Daarnaast ben je enthousiast en heb je een proactieve basishouding.

𝗗𝗲 𝗳𝘂𝗻𝗰𝘁𝗶𝗲 𝗰𝗵𝗲𝗰𝗸𝗹𝗶𝘀𝘁:

✅ Relevante opleiding op mbo-niveau;

✅ Diploma Greenkeeper/Terreinmeester of gelijkwaardig is een pré;

✅ Enkele jaren aantoonbare relevante werkervaring;

✅ Rijbewijs B is een must, Rijbewijs E is een pré;

✅ VCA-basis of – VCA VOL, een geldige licentie gewasbescherming is een pré;

✅ Affiniteit met sport. Enthousiast en bekwaam? Bekijk dan hier de vacature en solliciteer: https://lnkd.in/ecVwsadP

Geef een reactie