Gebiedsbeheerder buitenaccommodaties

Nederlandse vlag

Als gebiedsbeheerder ga je werken in een gezellig team. In totaal werken er 30 medewerkers bij de buitenaccommodaties. In je gebied (1 van de 3  clusters) werk je de ene keer zelfstandig, de andere keer samen met je collega’s. Het werk wordt verdeeld binnen je team door de senior.

De Buitenaccommodaties is onderdeel van de afdeling Vastgoedexploitatie. Vastgoedexploitatie (VGE) is verantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud en de exploitatie van een groot deel van het Utrechtse vastgoed. Denk daarbij aan binnen- en buitensportaccommodaties, zwembaden, multifunctionele accommodaties, buurtcentra, volkstuinen, begraafplaatsen en auto- en fietsparkeergarages. Elk gebouw of terrein dat we exploiteren en onderhouden is uniek. We zorgen voor gastheerschap én leveren facilitaire diensten. Daarbij sturen we op de financiële baten en lasten en programmeren we de activiteiten zo efficiënt mogelijk. Ons doel daarbij is een tevreden klant, een optimale bezetting en een goede bedrijfsvoering.

Als allround gebiedsbeheerder zorg je voor het onderhoud, beheer, aanleg, inspectie van diverse sportvelden. In totaal hebben wij 150 sportvelden in Utrecht

Samen met jou collega’s zorg je er voor dat de gebruikers van de sportvelden veilig kunnen sporten. Los van de onderhoudswerkzaamheden vragen we ook van jou om toezicht te houden op het gebruik van de accommodaties. Je signaleert of er defecten zijn rondom de accommodaties. Je houdt in de gaten dat de gebruikers van de sportaccommodaties op de juiste manier gebruik maken van de velden.

Klik hier om te sollliciteren

Geef een reactie