Rhenac

Rhenac Sports CLS LED grasgroei verlichtingsapparatuur kan gras nauwkeurig het hele lichtspectrum bieden. 

Samen met de Technische Universiteit van Munchen hebben wij de juiste combinatie blauw en rood licht geidentificeerd dat gras, afhankelijk van de omstandigheden, nodig heeft.

Rhenac Sports CLS LED grasgroei verlichtingsapparatuur levert overeenkomstig die wens.

Contactgegevens:

Reisertstraße 1
53773 Hennef (Sieg)
Duitsland
T.: +(49) 2242 90611 93
E.: info@rhenacsportsled.com

W.: www.rhenacsportsled.com

Laatste nieuws over Rhenac GreenTec

Waarom PEC Zwolle de VVCS-Veldencompetitie bestormt

Waar veel van de spelers van PEC Zwolle dit seizoen voor het eerst op het allerhoogste niveau spelen, behoren groundsman Alfred Meiberg en zijn team al een aantal jaren tot de absolute top. Sportvelden.info sprak met hem om te horen hoe ze dat voor elkaar hebben geschopt.

Read More »

Hoe kan LaLiga duurzamer worden gemaakt?

Vertegenwoordigers van LaLiga waren onlangs in ons land om te zien en te horen hoe bedrijven uit Nederland en België, Spaanse voetbalclubs kunnen verduurzamen. 40 Gegadigden hadden zich aangemeld, en acht kregen de kans om die daadwerkelijk te presenteren.

Read More »

VVCS veldenresultaat verdient nuances

PEC Zwolle is de grote winnaar van de VVCS competitie voor beste stadionvelden. Hoewel Ajax en Feyenoord gedeeld bovenaan staan in een overzicht dat op basis van spelerinput werd samengesteld, heeft juist de groundsman in de Overijsselse hoofdstad dit seizoen de grootste stap voorwaarts gemaakt.

Read More »
Rhenac Sports LED blauw

Extra besparingen dankzij Rhenac Sports LED CLS

De energiekosten voor het onderhouden van stadionvelden kunnen aanzienlijk en verder worden verlaagd het veldonderhoud vanuit een brede visie wordt beken. In plaats van reactief moet die proactief zijn. Door te weten wat een deel van het veld op dat moment nodig heeft en daarop te acteren, voorkomt onnodige verspilling. Zowel bij het veldonderhoud als elders in de keten.

Read More »