Condor Grass

Condor Grass

Condor Grass is een van ’s werelds grootste fabrikanten van kunstgras. Wij produceren een volledig pakket aan kunstgraproducten en voor de wereldwijde markt. Al onze producten worden uitvoerig getest en voldoen aan alle relevante kwaliteits- en duurzaamheidscriteria. Condor Grass is een duurzame onderneming en is continue bezig de standaard in de industrie te zetten. 

Contactgegevens:

Euroweg 3, 8061 SB, Hasselt (NL)
T.: 038 477 8911
F.: 038 477 8922
E.: info@condorgrass.com 
W.: www.condorgrass-sport.com

Laatste nieuws over Condor Grass

Neerslag raakt Brockfill niet

De overvloedige regenval van de eerste zes maanden van 2023 heeft Brockfill in staat gesteld om aan te tonen dat het stevig op zijn plek blijft liggen in plaats van weg te drijven. Geen van de kunstgrasvelden die zijn geïnstalleerd met dit 100% natuurlijk alternatief voor polymere infill heeft problemen gemeld.

Read More »

Ook België omarmt Brockfill

Voetbalclub KSVB uit Brasschaat, België, heeft gekozen voor een Condor Grass voetbalgrassysteem met Brockfill infill om haar accommodatie toekomstbestendig te maken.

Read More »
Collectorvelden

Kunstgras als energieleverancier

Uit de eerste resultaten blijkt dat kunstgrasvelden uitstekende opwekkers van alternatieve energie zijn. De businesscases zijn er. Nu is het aan de gemeenten om de stoute schoenen aan te trekken.

Read More »
Testmethoden voor kunstgras voor hockey

Nieuwe testen voor kunstgras voor hockey

De Internationale Hockeybond (FIH) overweegt vijf nieuwe testen te introduceren om de kwaliteit van topkwaliteit kunstgras dat géén water nodig heeft, beter te registreren. De Nederlandse hockeyautoriteiten overwegen voortaan de regels van de FIH te hanteren waardoor óók deze vijf testen hier, binnenkort, gemeengoed kunnen worden.

Read More »