Civiel technische projectleider Sportaccommodaties

Nederlandse vlag
  • Bouw mee aan de toekomst van sport in Amsterdam! Als civieltechnische projectleider sportaccommodaties lever jij een actieve en overtuigende bijdrage aan fantastische sportprojecten. Ons doel? Zorgen dat elke Amsterdammer kan sporten en talenten kan ontwikkelen binnen ons prachtige sportareaal.
  • Samen met een betrokken en divers team van collega’s werk je aan waardevolle relaties met locatiebeheerders, sportinfrastructuurspecialisten en het management van de Directie Sport & Bos.
  • Meewerken aan een prachtige sport opgave binnen de grote stadsvernieuwingsprojecten en bijdragen aan de creatie van moderne sportvoorzieningen die Amsterdam transformeren en verrijken.

De functie

In de functie van civiel technische projectleider sportaccommodaties is geen dag hetzelfde. Je speelt een essentiële rol bij de optimalisatie, uitbreiding en instandhouding van het Amsterdamse sportareaal. Denk aan de renovatie van bestaande sportvelden en de aanleg van nieuwe sportfaciliteiten, zoals kunstgrasvelden, atletiekbanen, tennisvelden en urban sports-voorzieningen.

Deze functie biedt jou de mogelijkheid om breed bezig te zijn en een grote diversiteit aan projecten aan te pakken. Vandaag beoordeel je het ontwerp voor een nieuw tenniscomplex, morgen ben je betrokken bij de reconstructie van een atletiekbaan en de dag daarna denk je mee over kunstgrasvelden als innovatieve oplossing voor hittestress in de stad. Met jouw expertise in civiele constructies krijg je veel ruimte om mee te denken en te adviseren, met een grote mate van vrijheid, flexibiliteit en eigen verantwoordelijkheid.

Klik hier voor meer informatie

Geef een reactie