Beleidsadviseur Sport(accommodaties)

Ben je een ervaren adviseur, netwerker, visionair en heb je een eigen inspirerende visie op sport en accommodaties? Wil jij werken voor een groene en ambitieuze gemeente waar geen dag hetzelfde is? Lees dan verder, want voor het team Samenleving zoeken we een beleidsadviseur Sport(accommodaties) voor 36 uur per week.

Team Samenleving

Ons team bestaat uit 29 enthousiaste collega’s en kent een open en prettige werksfeer. Met elkaar werken we aan optimale preventie en ondersteuning binnen het sociaal domein van onze gemeente (gezondheid, WMO, onderwijs, sport en bewegen).

Jouw werkzaamheden

 • Je adviseert zowel intern aan collega’s, college van burgemeester en wethouders en gemeenteraad als extern op het gebied van sport(accommodaties).
 • Je geeft uitvoering aan het sportaccommodatiebeleid dat door de gemeenteraad van Nunspeet is vastgesteld.
 • Je bent een vraagbaak voor sportverenigingen – en organisaties binnen de gemeente Nunspeet op het gebied van sportaccommodaties.
 • Je staat -als accounthouder – in direct contact met Sportbedrijf Nunspeet over de voortgang van afgesproken taken en werkzaamheden en de financiële stukken (zoals tussenrapportages en jaarrekeningen).
 • Je bent betrokken bij allerlei ontwikkelingen rondom sportaccommodaties en maatschappelijke vastgoed binnen de gemeente Nunspeet.
 • Je werkt samen met collega’s van de afdeling ruimtelijke ordening aan vraagstukken op onder andere het gebied van vastgoed en beheer en onderhoud van de sportaccommodaties.

Wat verwachten we van jou?

 • Je hebt een relevante hbo-opleiding met aantoonbare ervaring in het beleidsveld sportaccommodaties/maatschappelijk vastgoed.
 • Je bent vertrouwd met en hebt kennis van de beschreven werkzaamheden en het opstellen van beleid.
 • Je kunt op een interactieve manier beleid vormgeven en hebt oog voor de praktijk.
 • Je bent een netwerker met overtuigingskracht, die zijn/haar stijl aanpast aan wisselende gesprekspartners en omstandigheden.
 • Je bent in staat meerdere opdrachten tegelijk ‘onder handen te hebben’, waarbij je samenwerkt met collega’s binnen de gemeente Nunspeet en in de regio.
 • Je bent flexibel en proactief.
 • Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden.

Wat bieden wij?

We bieden je een interessante en uitdagende functie. Je arbeidsovereenkomst is in eerste instantie voor één jaar. Bij goed functioneren wordt deze omgezet in een vast contract. Het salaris wordt – afhankelijk van opleiding en ervaring – vastgesteld volgens de CAO Gemeenten (minimaal € 2.865,– in aanloopschaal 9 en maximaal € 4.671,– in functieschaal 10 bruto per maand bij een 36-urige werkweek). De gemeente Nunspeet heeft goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder opleidingsmogelijkheden, een Individueel Keuzebudget en ‘werken op maat’ waarbij de werksituatie goed kan worden afgestemd op de privésituatie. Daarnaast hebben we een actieve personeelsvereniging die maandelijks diverse activiteiten organiseert.

Geïntereseerd?

Reageer dan uiterlijk 18 september 2022 via https://vacatures.one/25593 t.a.v. Jan Carlo, teammanager Samenleving. We zijn benieuwd naar je motivatie en cv. Wil je meer weten over deze functie en de gemeente Nunspeet? Neem dan contact op met Sandra Uijlenhoed via 06-38748018 of s.uijlenhoed@nunspeet.nl. Handig om te weten: de gesprekken worden op donderdagochtend 29 september 2022 gevoerd. Een assessment kan deel uitmaken van de procedure. We vragen je altijd een VOG bij indiensttreding in te leveren.

Beste werkgever

De gemeente Nunspeet is een prachtige gemeente om in en voor te werken. We zijn niet voor niets door onze eigen medewerkers uitgeroepen tot beste werkgever! Dat laten we je graag zien. Hoe? Bekijk ons filmpje.

Over de gemeente

Nunspeet ligt op de Veluwe en heeft ruim 28.000 inwoners. Bij ‘Veluwe’ denk je  aan een groene omgeving en prachtige natuur. Nunspeet heeft het allemaal. De uitgestrekte bossen, heide, weilanden en het Veluwemeer maken de gemeente geliefd bij toeristen. De gemeente Nunspeet bestaat uit de dorpen Nunspeet, Elspeet, Hulshorst en Vierhouten.

Als gemeente zetten we de inwoner centraal en vanuit de organisatie zetten we de medewerker centraal. Persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk en daarom bieden we onze medewerkers volop kansen voor scholing en persoonlijke groei.

Het gemeentehuis ligt middenin het centrum van Nunspeet, is goed bereikbaar via de A28 en heeft een station op loopafstand van het centrum. Er heerst een familiaire en informele sfeer en we hebben korte lijntjes.

Overtuigd? Reageer dan vandaag nog op deze vacature.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Downloaden

Geef een reactie